Legénység

A Checkout Navigator hajója nem tudna szépen manőverezni az internet végtelen óceánján, ha nem lennének nagyszerű matrózok a fedélzeten:

Charlie kapitány

Charlie kapitány

A szoftverünk lelke

Ha elakadnál a beállításokkal, segítségre, útmutatásra lenne szükséged, hívd Charlie kapitányt!

Domonkos Ervin

Első tiszt

A bővítmény fejlesztőjeként ő az, aki felelős azért, hogy a Checkout Navigator jól működjön, hogy időről-időre új funkciók kerüljenek bele és hogy a felhasználók meg legyenek elégedve a használatával.

Domonkos Hermina

Navigátor

Marketingesként az ő feladata az, hogy a Checkout Navigator-t megismertesse a célközönségével, akik leginkább a rendszervényszervezők, trénerek, coach-ok.

Hajónapló

2019 február

Egy hideg téli napon Hermina és Ervin teljesen véletlenül találkoznak Szeged utcáin régi ismerősükkel, Lórival, aki elmeséli nekik, hogy épp milyen eseménysorozatot szervez, és jó lenne hozzá valamilyen automatizált jelentkezési rendszer.

2019 április

Elkészült a Navigator 0.1 verziója (ekkor még nem ez a neve). Még csak banki átutalásokat kezel, de Billingo és Mailchimp összeköttetés már van benne.

2019 június

Beszélgetünk a Charisma Centrum-os Nórával és szóba kerül, mit csináltunk Lórinak. Izgatott lesz: neki is kell egy ilyen rendszer! Ekkor döntjük el, hogy ebből eladható terméket kell csinálni.

2019 augusztus

0.4-es verzió: belekerül a szoftverbe az ismétlődő események kezelése. Pl. ha valami minden kedden megrendezésre kerül, elég csak egyszer beállítani. Kitaláljuk a nevét is: Checkout Charlie.

2020 február

Elindul a checkoutcharlie.com weboldal, vele együtt a béta teszt is. A szoftverbe bekerül a Braintree fizetési kapu az első bankkártyás megoldásként. Megszületik a Checkout Charlie logója, rajta a kapitánnyal.

2020 március

A koronavírus helyzet jórészt megöli a célcsoportunk iparágát. A fejlesztésekkel viszont nem állunk le, mondván valamikor vége kell, hogy legyen. Illetve villámgyorsan belefejlesztünk olyan funkciókat a bővítménybe, amivel online eseményeket lehet értékesíteni. Belekerül a Barion fizetési kapu.

2020 augusztus

0.8-as verzió: Számlázz.hu integráció. Elkezdődött a honlap új verziójának készítése és a felkészülés a hivatalos indulásra. Időközben Dóri (az elmenyseta.hu weboldal tulajdonosa) is csatlakozott a felhasználóink táborához.

2021 április

Hivatalosan is elindultunk. Megjelent az 1.0 verzió, benne legnagyobb újdonságként a kedvezmények, kuponok kezelésével. A honlapnak is elkészült az új verziója - köszönet a ColeemWebDesign csapatának. A branding is módosul, ekkor kapja meg szoftverünk a Checkout Navigator nevet.

2021 június

Mindössze két újabb hónapot kellett várni az új főverzióra (1.1). Belekerült a Stripe fizetési kapu, illetve online vagy nyomtatható jelenléti ívekkel segítjük a még gördülékenyebb rendezvényszervezést.