Megjelent a 0.7 verzió

A tervezettnél kicsit korábban sikerült megjelentetnünk a Checkout Navigator 0.7-es verzióját. A korai megjelenés oka, hogy egyes felhsználóknál előjött néhány speciális igény egyes funkciókra a járvány miatti helyzetben. Mi pedig ezekkel a funkciókkal mielőbb ki akartunk jönni, mert van, akinek minden nap számít.

A korábban betervezett funkciók ugyanakkor nem maradnak el, csupán a 0.7.x verziócsalád későbbi tagjaiban lesznek bevezetve.

Nézzük gyorsan át, mi újdonság van a Checkout Navigator 0.7-ben:Termékenkénti extra információ megrendelés illetve fizetés után

Ez azt jelenti, hogy most már tudtok olyan információt csatolni a megrendelhető termékekhez, amiket a vevő csak megrendelés vagy fizetés után lát.

Ezt azért volt fontos bevezetni, mert az egyik felhasználónk jelezte, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel a rendezvényeit igyekszik átvinni az online térbe, mégpedig úgy, hogy jelszóval levédi azokat. A jelszót pedig természetesen az kaphatja meg, aki megvásárolta rá a jegyet.

Ezzel az új funkcióval elérhető, hogy a jelszót csak a vásárlás után kapja meg a vevő.

Ingyenes termékek értékesítésének megkönnyítése

A járvány ideje alatt nagyon sokan adnak ingyenesen termékeket / szolgáltatásokat, hogy ezzel is megkönnyítsék a célcsoportjuk számára a nehéz idők átvészelését.

Ezen ingyenes ajánlatok értékesítését teszi könnyebbé, hogy létrehoztunk egy új, rejtett fizetési átjárót, amely akkor aktiválódik, ha az űrlapban a megvásárolható termékek ára összesen 0 forint.

Ekkor a vevőnek nem kell megadnia számlázási címet (hiszen számla sem kerül kiállításra), valamint a megrendelés automatikusan fizetettre állítódik a Megrendelés gomb megnyomása után.

Barion integráció

Ez egy már korábban betervezett új funkció. Mostantól a Navigatort össze lehet kötni a Barion fizetési kapuval, így aki ezt használja, a Barion-on keresztül is tud most már kártyás fizetéseket fogadni.

Ügyfélszolgálat oldal az adminban

Az admin felülethez hozzáadtunk egy Ügyfélszolgálat aloldalt, ahol megtaláljátok mostantól mindazokat a csatornákat, ahol segítséget kaphattok, ha elakadnátok a plugin használatában.


Mindenkinek sok sikert kívánunk az új verzió használatához!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük