Megjelent a 0.6.2 verzió

Ma megjelent a Checkout Navigator 0.6.2 verziója. Ez egy főként hibajavításokat tartalmazó verzió, amelybe a következő dolgok kerültek bele:

  • Újdonságként a Megrendelések adminisztrációs oldalára bekerült a termékenkénti szűrés lehetősége. Ez könnyebbséget jelent majd azoknak a felhasználóknak, akik sok terméket értékesítenek az oldalukon és néha sükségük van termékenkénti listákra.
  • Mostantól kevesebbet kell bütykölnöd a sablonod CSS-ében azért, hogy jól nézzen ki az űrlap. Elhelyeztünk ugyanis néhány extra sort a bővítmény stílusfájljai közt, amitől rögtön egy szűz telepítés után is jobban néz ki a megrendelőlap.
  • Kijavítottunk egy hibát, amely megakadályozta a banki átutalásos rendelések leadását abban az esetben, ha mind a bankkártyás, mind az átutalásos fizetési kapuk engedélyezve vannak.

Hogyan tudsz frissíteni az új verzióra?

Ugyanúgy, mint bármilyen más WordPress bővítményt. De a biztonság kedvéért kiegészítettük néhány erre vonatkozó instrukcióval a Telepítés oldalt a dokumentációban.

Mik várhatók a következő verzióban?

A következő főverzió a 0.7-es lesz, amelyben a következő újításokat tervezzük bevezetni:

  • Barion fizetési kapu
  • Lapozási lehetőség (pagination) a megrendelések között
  • Alakítani fogunk kicsit az adatszerkezeten is, ahogyan a rendeléseket tároljuk. Ennek az előnye az lesz, hogy nem fog belassulni a rendszer több ezer megrendelés kezelése esetén sem.

Ezeken kívül belekerülhetnek még további kisebb újítások. Várható megjelenés: március végén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük