Miket tud a Checkout Navigator?

A WordPress bővítményünk a következőkben lesz a segítségedre:

Megrendelési űrlap

Megrendelési űrlap

Helyezz el könnyedén megrendelő űrlapokat az oldalaidon vagy bejegyzéseidben.

Események kezelése

Események kezelése

Akár egyszeri, akár ismétlődő, akár online eseményekről van szó, a rendszerünk lehetőséget biztosít, hogy könnyedén értékesítsd rá a helyeket.

Fizetési kapuk

Fizetési kapuk

Rendszerünk segítségével bankkártyás és/vagy banki átutalásos fizetést tudsz hozzákötni a megrendelőlaphoz.

Automatikus számlázás

Automatikus számlázás

A Navigator összeköthető a Billingo és a Számlázz.hu online számlázókkal. Így a rendszerünk automatikusan tud díjbekérőt vagy számlát kiállítani

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkoztatás

A vevőd feliratkozhat a levelezési listádra a megrendelés pillanatában. A hírlevélküldőnek azt is elküldjük, mit vásárolt, így célzottan tudod őket szegmentálni a későbbiekben.

Adminisztrációs felület

Adminisztrációs felület

A megrendeléseket és a befizetések státuszát valós időben követheted a Navigator adminisztrációs felületén. Így mindig látod, ki mikor mennyit vásárolt az űrlap segítségével és azt kifizette-e.

Kosárérték növelése

Kosárérték növelés

Az eladni kívánt termékeknél a vevő kiválaszthatja, mennyi példányt kér. Mennyiségi kedvezményekkel ösztönözheted a nagyobb volumenű vásárlást.

Tranzakciós emailek

Tranzakciós email-ek

Küldj email-eket a vevődnek X nappal a megrendelés vagy a fizetés után, vagy pedig X nappal az eseményed kezdete előtt/után. Így hasznos visszajelzéseket gyűjthetsz a szolgáltatásodról és emlékeztetőket is küldhetsz a résztvevőknek.

Jelenléti ívek

Jelenléti ívek

Vezesd könnyedén, hogy kik vettek részt az eseményeiden. A jelenléti íveink segítségével egy kattintással be tudod jelölni, ha az illető megjelent.

Segítünk beállítani

Segítünk beállítani

Bár a Navigator beállítása nem túl bonyolult és részletes felhasználói dokumentációnk is van, semmiképp sem szeretnénk, ha nem tudnád a maximumra pörgetni a képességeit. Ezért szívesen segítünk az első lépésekben.