[Flotta] 0 forintos jutalékoról kaptam értesítést. Ez meg mi?

Itt jársz most:
E cikk tartalma

Teljesen normális dolog, ha olykor 0 Ft-os jutalék kifizetéséről kapsz értesítést. Ez olyankor van, ha valaki az ajánlólinkeden keresztül belekezd a 30 napos próbaidőszakba.

Ilyenkor, mivel a rendszerünk technikailag az ilyen eseményt is vásárlásként regisztrálja, 0 Ft értékű vásárlás után ilyenkor 0 Ft-os jutalék keletkezik.

Nulla forintos jutalék megjelenítése próbaidő esetén

Miért jó ez nekem? Ez nem egy hiba?

Megcsinálhattuk volna úgy is a rendszert, hogy ilyenkor ne küldjön ki értesítést, mivel valódi jutalék nem keletkezett. Viszont akkor az az információ nem jutna el a partnereinkhez, hogy mikor kezdeményeztek a linkjükön keresztül próbaidőszakot.

Ez pedig azért is fontos információ, mivel minden egyes csomagunkat 30 napos ingyenes próbával adjuk, így az ilyen 0 Ft jutalékos értesítések jó előrejelzői lehetnek annak, hogy a későbbiekben mennyi valós (nem nulla értékű) konverziót remélhettek.

Mit kell tennem ilyen esetben?

Tulajdonképpen semmit. 30 nap elteltével, ha az általad ajánlott felhasználó nem mondja le az előfizetését, megtörténik az első fizetés, ami után 20% jutalékot kapsz. Ekkor már egy pozitív összegű jutalék adódik hozzá a számládhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük