Keresés a dokumentációban

Hogyan tudom ellenőrizni, ki rendelt eddig?

Itt jársz most:
E cikk tartalma

Az eddigi megrendeléseket a Checkout Navigator » Megrendelések menüpont alatt éred el.

Itt táblázatosan láthatod a megrendelők nevét, címét, email címét, valamint hogy mit rendeltek mekkora összegben.

A táblázat végén találsz 4 speciális oszlopot:

  • Státusz: mi a megrendelés státusza jelenleg. Ezekről a státuszokról itt olvashatsz bővebben: Checkout Navigator megrendelések státuszai.
  • Műveletek: itt tudod a következő státuszba helyezni a tételt. Pl. banki átutalásos megrendelés esetén a megrendelés státusza alapból “Megrendelve”. Miután leellenőrizted a bankszámládat és látod, hogy megérkezett a befizetés, akkor itt rákattintva a “Fizetés” linkre a tétel státusza Fizetettre változik.
  • Lista: ha ebben az oszlopban + jelet látsz, akkor az adott illető engedélyezte, hogy az email címét felhelyezd a hírlevél-listádra (amennyiben a Checkout Navigator » Beállítások oldalon megadtad a Mailchimp API kulcsodat, úgy ez a feliratkoztatás automatikusan megtörténik).
  • Számlázás: ha a rendszeredet összekötötted a Billingo vagy a Számlázz.hu számlázóprogrammal (Checkout Navigator » Beállítások » Számlázás), akkor ebben az oszlopban meg fog jelenni a számla linkje letölthető formátumban.

Ha csak egyetlen termékkel kapcsolatos rendeléseket akarsz listázni

A Checkout Navigator 0.6.2 verziójától kezdődően lehetőség van rá, hogy a megrendelések adminisztrciós felületén belül termékenként szűrhess a tételekre.

Ez akkor hasznos, ha sok terméket értékesítesz és olykor szükséged van egy szűrt listára arról, hogy egyes termékeket pontosan kik rendeltek meg.

Egy gyakori példa: ismétlődő eseményeket szervezel és az esemény előtt szeretnél egy szűrt listát arról, kik jönnek majd a következő alkalomra.

Ezt a szűrést a Szűrés termékek alapján nevű lenyílóval tudod megtenni.

Szűrés termékek alapján a Checkout Navigator-ban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük