Keresés a dokumentációban

Itt jársz most:
E cikk tartalma

Figyelem! A MailerLite-os feliratkoztatás beállításához telepíteni szükséges a MailerLite add-on-t, amit a Letöltések oldalon találsz.

A Checkout Navigator rendelkezik MailerLite összeköttetési lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy ha van Mailchimp fiókod, meg tudod csinálni, hogy aki vásárol nálad, az automatikusan felkerüljön a hírlevél-listádra. Persze csak akkor, ha a beleegyezését adja (mert így lesz GDPR-kompatibilis a folyamat).

Annak, hogy feliratkoztasd a vevőidet, az a nagy előnye, hogy később könnyedén el tudod őket érni, ha van valamilyen ajánlatod a számukra.

Így állítsd be a Checkout Navigator – MailerLite kapcsolatot

1) Lépj be a MailerLite fiókodba

2) Navigálj az Integrations » API részhez.

3) A megjelenő oldalon kattints a Generate new token gombra

4) Ekkor megjelenik egy felugró ablak. Itt adj egy nevet a tokenednek (Enter token name), fogadd el a feltételeket és kattints a Create token gombra.

5) A következő lépésben létrejön a token kódod.

Fontos! Ezt a kódot csak egyszer mutatja meg neked a MailerLite. Így érdemes valahová lementened, hátha a jövőben még szükséged lesz rá.

6) Ha még nem tetted meg, telepítsd a MailerLite kiegészítőt a Checkout Navigatorhoz, amit a Letöltések oldalon találsz.

7) Ha ez megvan, a WP-Adminban navigálj el ide: Checkout Navigator » Beállítások » Hírlevél

8) Válaszd a MailerLite-ot, mint hírlevél-szolgáltatót és a megjelenő MailerLite API kulcs mezőbe másold be a korábban megszerzett token kódot. Majd mentsd el a beállításokat.

9) Ezután ki tudod választani azt a MailerLiet csoportot, amellyel össze akarod kötni az űrlapodat.

Ha minden jól megy, a kapcsolat máris működik. Ezek után amikor a vevőd az űrlapban bejelöli a „Szeretnék feliratkozni a hírlevélre” négyzetet, akkor automatikusan fel fog kerülni a listádra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük