[Flotta] Hogyan jutok a pénzemhez?

Itt jársz most:
E cikk tartalma

A Checkout Navigator Flotta programban akkor tudsz kiutalást kezdeményezni, ha már legalább 5000 Ft jutalék összegyűlt a fiókodban.

Kifizetések kezelése

A Fiókom oldal Flotta fülén találsz egy Kifizetések szekciót. Ha már van korábbi kifizetésed a rendszerben, azokat itt láthatod, táblázatos formában.

Ha itt azt az üzenetet látod, hogy már több, mint 5000 Ft jutalékod összegyűlt, akkor a Kifizetés kérése link segítségével tudsz új kifizetést kezdeményezni.

Kifizetés kérése link

Ha a linkre kattintasz, akkor felugrik a Kifizetés kérése ablak, ahol a következő adatokat kell megadnod:

 • A bankszámlaszámod számát: ide fogjuk utalni a jutalékodat;
 • Fel kell töltened a számlát, ami alapján a jutalékot kifizethetjük a számodra;
 • Valamint bejelölheted, hogy a rendszerünk megjegyezze a bankszámlaszámodat arra az esetre, ha a legközelebb is jutalékot szeretnél kiutaltatni.
Kifizetés kérése ablak

Miután ezeket mind megadtad, a Kifizetés kérése gombbal tudod a tudtunkra adni, hogy ki kell utaljuk neked a pénzt.

Milyen számlát kell kiállítanom?

A kiállítandó számlának vannak bizonyos tartalmi követelményei:

 • Olyan tevékenységről kell szóljon, amely lefedi a jutalék keletkezését. Tipikusan ilyenek lehetnek a marketing tevékenység, informatikai szolgáltatás, online marketing, értékesítési közvetítés, stb.
 • A számla bruttó összegének pontosan annyinak kell lennie, mint amekkora a kért kifizetés összege.
 • A számlán a vevő neve és címe a vállalkozásunk neve és címe lesz:
  Domonkos Ervin e.v.
  6723 Szeged, Fecske utca 6.
 • Csak magyar forint (HUF) alapú számlát tudunk elfogadni.

Mi van, ha áfás vállalkozásom van?

Ebben az esetben is a számla bruttó összegének kell a kifizetendő jutaléknak lennie. Ez azt jelenti, hogy ebben az esetben kell egy kicsit matekozni.

Ha a kifizetendő összeg 6678 Ft, akkor nettó összegnek (6678 / 1.27) = 5258 Ft-ot kell beírnod.

Illetve ha van olyan okos a számlázóprogramod, hogy engedi, hogy alapból bruttó összeget írj be, amiből ő kiszámolja a nettót, akkor egészen könnyű dolgod van vele.

Mi van, ha hibáztam a számla kiállítása során?

Amennyiben hibáztál és erre útközben magad is rájöttél, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk kijavítani a hibát.

Amennyiben mi fedezzük fel a hibát a számlán, ezt email-ben jelezni fogjuk feléd. Ekkor biztosítunk lehetőséget számodra, hogy újra beküldd a kifizetési igényedet.

Mikor kapom meg a pénzem?

Ez attól függ, hogy mikor keletkezett a legutolsó jutalékod. Ugyanis a jutalékokat legalább 15 napos késleltetéssel fizetjük ki annak érdekében, hogy ha van a jutalék alapját képező fizetés körül bármilyen vita vagy bonyodalom, akkor legyen elegendő idő azt orvosolni.

Ezt mindig az utolsó jutalék keletkezésének a dátumától számoljuk. Azaz, ha a legutolsó jutalékod a rendszerünkben június 1-jén keletkezett, ma pedig június 7-e van, akkor várnod kell a június 16-20. közötti időszakig a kiutalás teljesüléséhez.

Amennyiben azonban a legutolsó jutalékod több, mint 15 napja keletkezett, akkor azt kiutaljuk számodra 5 munkanapon belül.

A jutalék kifizetésének a dátumáról mindig előre tájékoztatunk a kifizetési igény beküldése után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük