Keresés a dokumentációban

Itt jársz most:
E cikk tartalma

A Checkout Navigator felismeri, ha a vásárló kosara csak ingyenes termékekből áll. Ebben az esetben az űrlapból automatikusan kihagyja a számlázási címet, hiszen ingyenes megrendelés esetén felesleges lenne számlát kiállítani.

Hogyan állítsd be az ingyenes terméket adminisztrátorként?

  1. Hozd létre a terméket ugyanúgy, mint bármilyen más esetben. Arra figyelj, hogy ingyenes termék esetén a Termék árát 0 Ft-ban határozd meg.
  2. A Checkout Navigator-ban létezik egy rejtett, Pénzmentes ingyenes átjáró nevű fizetési kapu, ami csakis ilyen esetekben aktiválódik. Ez a fizetési kapu úgy működik, mint az automata fizetési kapuk, azzal a különbséggel, hogy valós tranzakció nem történik, a vevőt nem irányítjuk át sehova.
  3. Ennek köszönhetően a vevő a Teljesült tranzakció oldalon fog landolni a megrendelést követően (amit a Checkout Navigator » Beállítások » Oldalak részben tudsz beállítani, de felül is írhatod az űrlapban).
  4. A Navigator automatikusan felismeri, hogy nulla a fizetendő összeg, és ezért a megrendelést automatikusan fizetettre állítja, anélkül, hogy számlát állítana ki.
Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük