Béta tesztelőknek: hogyan állj át az 1.x verzióra

Itt jársz most:
E cikk tartalma

A Checkout Navigator 1.0 megjelenésével egyidőben a béta teszt hivatalosan is véget ért. Ez azt jelenti, hogy a régi, Checkout Charlie 0.x verziót még 2021. május 31.-ig zavartalanul használhatjátok, viszont azután nem tudjuk garantálni, hogy működni fog.

Mivel az 1.0 már egy másik licenckezelő rendszerhez kapcsolódik, mint a béta tesztben használt 0.x verziók, ezért sajnos a 0.x-ről 1.0-ra való frissítés nem fog pár kattintással végbemenni. Többek között ezért is készítettük ezt a leírást.

Ahogyan korábban jeleztük, a béta tesztelőinknek 50%-os kedvezményt biztosítunk a csomagjaink árából, miután elindultunk. Az alábbi leírás azt is tartalmazza, hogyan tudjátok ezt érvényesíteni.

Mit kell tenned ahhoz, hogy átállj a Navigator legújabb verziójára

  1. Rendeld meg az oldalon a neked legmegfelelőbb csomagunkat valamelyik Kipróbálom gombra kattintva: https://checkoutnavigator.com/arak/#csomagok
  2. A következő oldalon töltsd ki a megrendeléshez szükséges adatokat és kattints a Fizetés gombra.
  3. Ezután átkerülsz a PayPal fizetési felületére, ahol a tranzakció lebonyolításához meg kell adnod a bankkártya-adataidat. Ekkor még nem terheljük meg a kártyád, mindössze a 30 napos próbaidő kezdődik el (amit bármikor le is mondhatsz, így ha nem tetszik az 1.0-ás verzió és lemondod a próbaidő vége előtt, akkor egyáltalán nem kerül megterhelésre a kártyád).
  4. A megrendelés után kapni fogsz egy linket, ahonnan letöltheted az 1.0 verziót, illetve egy új licenckulcsot, amit majd aktiválnod kell.
  5. Mielőtt telepítenéd a Checkout Navigator-t, kapcsold ki a régi, Checkout Charlie 0.x verziójú plugin-t. Amíg ezt nem tetted meg, nem tudod bekapcsolni az új verziót.
  6. Ezután járd végig a Telepítési útmutatónkban leírt utat. Miután a Checkout Navigator bővítmény aktiválásra került, a régi, Checkout Charlie 0.x bővítményt törölheted is.
  7. Ha ugyanazzal az email címmel rendelted itt meg, amivel a béta-tesztben is részt vettél, akkor az 50%-os kedvezményt pár napon belül beállítjuk neked. Erről email-ben értesítünk is, illetve magad is le tudod majd ellenőrizni a Fiókom menüpont alatt.
  8. Ha ez a beállítás nem történt volna meg (vagy pedig egy másik email címmel rendeltél, mint amit a béta teszt során használtál), akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot – szívesen segítünk.
  9. Amikor a legközelebbi fizetési időszak elérkezik, a kártyádat a kedvezményes összeggel terheljük csak meg.

Ha bármilyen segítségre szükséged van a fentiekkel kapcsolatban, kérjük jelezd a Kapcsolat oldalunkon, vagy írj az info@checkoutnavigator.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük